Puuntyöstökoneet

Puuntyöstökoneet harrastajille, ammattikäyttöön ja kouluille. Puuntyöstökoneiden valikoimasta löydät tehokkaat pöytäsirkkelit, hiomakoneet, laadukkaat vannesahat ja paljon muuta mitä tarvitset puun työstämiseen. Meiltä saat myös koneisiin sopivat hiomanauhat, terät ja tarvikkeet nopealla 1-2 arkipäivän toimitusajalla tai heti myymälästä noudettuna.

Puuntyöstökoneita jo yli 60 vuotta

Yhdysvalloissa vuonna 1958 perustettu Jet tunnetaan laatutietoisten harrastajien ja ammattilaisten keskuudessa luotettavana konetoimittajana, jolla on yli 60 vuoden kokemus puuntyöstökoneiden valmistuksesta. Kaiken kattavasta yli 100 koneen valikoimasta löydät taatusti tarpeisiisi sopivan puuntyöstökoneen. Etsitpä sitten pientä puusorvia, tehokasta puruimuria tai levysirkkeliä niin löydät ne parhaaseen hintaan Jettoolsin verkkokaupasta.

Puuntyöstökoneet netistä ja myymälästä

Jettoolsin verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman puuntyöstökoneita kaikissa hinta ja kokoluokissa suoraan varastosta. Tutustu ja tilaa puuntyöstökoneet netistä tai tule tutustumaan malleihin Espoon myymälään!