Historia

JET Tools & Equipment perustettiin Washingtonin kaupungissa Amerikassa vuonna 1958, johon aikaan se keskittyi japanilaisten ketjunostimien, lavavaunujen ja trukkien maahantuontiin sekä huoltamiseen. Vain jo muutaman vuoden jälkeen yrityksen perustaja Leslie P. Sussman solmi jakelusopimuksen sveitsiläisen Walter Meier AG:n kanssa, jonka tuloksena Jet aloitti maahantuomaan ja myymään Sveitsissä valmistettavia metallintyöstökoneita.

Vuonna 1990 Jet aloitti itse suunnittelemaan ja valmistamaan työstökoneita korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, joka onkin osoittautunut yhdeksi tärkeimmistä valinnoista Jetin historian aikana. Jet kehitti muun muassa maailman ensimmäisen kauko-ohjattavan ilmanpuhdistimen ja oskilloivan rumpuhiomakoneen sekä SandSmart™ ja Vortex Cone™ järjestelmät.

Ensiluokkainen laatu ja kestävyys ovat syntyneet Jetin suunnittelijoiden vahvasta kehitystyöstä uusien tuotteiden ja teknologioiden parissa, jonka myötä Jet on saavuttanut korkean luottamuksen niin vaativien ammattikäyttäjien kuin harrastajien keskuudessa. Nykyisin Jetillä on yli 2900 valtuutettua jälleenmyyjää 37 eri maassa.