Stand Behind Your Work.

Amerikassa vuonna 1958 perustettu Jet on yli kuuden vuosikymmenen ajan auttanut miljoonia ammattilaisia ja tee-se-itse harrastajia työskentelemään tehokkaammin ja turvallisemmin.

Alansa edelläkävijä

Jetillä on aina ollut palava halu löytää ja kehittää parempia ratkaisuja työskentelyyn. Vuonna 2001 esittelimme ensimmäisen rumpuhiomakoneen ja patentoidun SandSmart™ järjestelmän. Tämän jälkeen loimme ensimmäisen kauko-ohjattavan ilmanpuhdistimen, ensimmäisen oskilloivan rumpuhiomakoneen ja vuonna 2008 esittelimme patentoidun Vortex Cone™ järjestelmän.

Tinkimätöntä laatua

Meille ja asiakkaillemme laatu on kaikki kaikessa. Siksi valmistamme yli 70% tuotteistamme tutuilla ja turvallisilla Taiwanin tehtailla, jotka pystyvät vastaamaan meidän ja asiakkaidemme korkeisiin laatuvaatimuksiin.

Missiomme

Tavoitteemme on luoda edistyksellisiä koneita, jotka tekevät työskentelystä helppoa, hauskaa ja ennen kaikkea turvallista. Haluamme, että jokainen meistä voisi löytää oman tapansa saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän ja menestyä oman intohimonsa parissa.