Toimitustavat

TOIMITUSTAVAT


Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat löytyvät tilausta tehdessä ostoskorista. Kaikki toimitukset menevät meiltä suoraan lajittelukeskukseen ja ovat viivakoodiseurannan alaisia. Postin seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksensä sijainnin.

Postipaketti
Nouda tilauksesi omasta postista. Toimitamme tilauksesi noudettavaksi sinun lähimpään postin toimipisteeseen tai asiamiespisteeseen. Saat postilta tekstiviesti-ilmoituksen ja lähetystunnuksen, kun pakettisi on noudettavissa.

Hinta alkaen 7,90€
Ilmainen toimitus 100€ tilauksille
Paketin maksimikoko 35kg
Posti säilyttää lähetystä 7 päivän ajan

Kotipaketti
Posti toimittaa tilauksesi suoraan kotiovellesi. Kotipaketti toimitetaan perille asti pääsääntöisesti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana klo 09.00 – 21.00 välillä. Posti ottaa asiakkaaseen yhteyttä tekstiviestitse toimitusajan sopimiseksi.

Hinta alkaen 13,90€
Paketin maksimikoko 35kg

Kirjepaketti
Kirjepaketti jaetaan normaalipostin jakelussa postilaatikkoon tai luukkuun. Kirjepaketilla voit tilata esimerkiksi lehtisahanteriä, hiomalaikkoja ja muita pientarvikkeita.

Hinta alkaen 1,90€
Ilmainen toimitus 100€ tilauksille
Paketin maksimikoko 25 x 35 x 3cm tai 2kg

Kiitolinjan kotiinkuljetus
Kiitolinja toimittaa yli 35kg painavat tuotteet suoraan kotiovellesi. Kiitolinja sopii vastaanottajan kanssa sopivan toimitusajan ennen lähetyksen toimittamista. Ahvenanmaalle ja muille saaristoalueilla tai haja-asutusalueille tilatessa tulee toimituskuluista sopia etukäteen asiakaspalvelun kanssa.

Hinta alkaen 39,90€
Ilmainen toimitus 1500€ tilauksille 31.12 asti!
Rahdin maksimikoko ei rajoitettu