Yritysinfo

Jettools.fi on laadukkaiden koneiden ja laitteiden myyntiin erikoistunut maahantuontiyritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä verkkokaupassa sekä Espoon myymälässä. Laajaan valikoimaamme kuuluvat puuntyöstökoneet, metallintyöstökoneet, sähkötyökalut, aggregaatit sekä erilaiset työkoneet ja laitteet maailman johtavilta huippumerkeiltä. Tarvittassa myös toimitamme ja asennamme laitteet sekä tarjoamme käyttöopastusta.

Olemme tarjonneet jo 19 vuoden ajan asiakkaillemme laadukkaita ja innovaatisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella. Suoratuontimme ansiosta tunnemme tuotteemme läpikotasin ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaallemme alan parasta osaamista tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja teknistä tukea vaativissa tilanteissa. Valikoimastamme löydät tuotteita sellaisilta huippumerkeiltä, kuten JET, Promac, Triton, Wilton, Oklima ja Pramac.

Asiakaskuntaamme sisältyy isoja teollisuusyrityksiä, puusepän liikkeitä, kaupunkeja ja kuntia, maatalousyrittäjiä, urakoitsijoita, soitinvalmistajia ja harrastekerhoja. Toimitamme koneita myös Suomen kouluihin ja näin pääsemme auttamaan seuraavaa sukupolvea tekemään osaavaa Suomea. Logistiikkapalvelumme pitää huolen, että meiltä tilatut tuotteet liikkuvat nopeasti ja turvallisesti perille parhaimmillaan jo heti huomiseksi.

Huollot ja korjaukset
Hoidamme tarvittaessa meiltä ostettujen koneiden huollot ja korjaukset ammattitaitoisesti tilanteesta riippuen joko asiakkaan tiloissa tai Espoon huoltopisteessä niin takuun aikana kuin jälkeen.

Alkuperäiset varaosat
Maahantuomme ja toimitamme alkuperäiset varaosat kaikkiin myytäviin koneisiimme parhaimmillaan jopa heti huomiseksi. Me emme myy koneita, joihin ei saa varaosia.

Elinikäinen tukipalvelu
Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa koneiden ja laitteiden käyttöönotossa, ongelmatilanteissa tai muissa teknistä tukea vaativissa asioissa yli 19 vuoden kokemuksella.