JETTOOLS.FI

Vuonna 2000 perustettu Jettools.fi (Jo-He Oy) on laadukkaiden koneiden ja laitteiden myyntiin erikoistunut maahantuontiyritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä verkkokaupassa sekä Espoon myymälässä. Laajaan valikoimaamme kuuluvat puuntyöstökoneet, metallintyöstökoneet, sähkötyökalut, aggregaatit sekä erilaiset työkoneet ja laitteet maailman johtavilta huippumerkeiltä. Tarvittassa myös toimitamme ja asennamme laitteet sekä tarjoamme käyttöopastusta.

Tarjoamme laadukkaita ja innovaatisia tuotteita maailman johtavilta valmistajilta, maahantuojan kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella. Maahantuojana tunnemme tuotteemme läpikotasin ja näin pystymme tarjoamaan sinulle alan parasta osaamista tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja teknistä tukea vaativissa tilanteissa. Valikoimastamme löydät tuotteita sellaisilta huippumerkeiltä, kuten JET, Promac, Triton, Wilton, Oklima ja Pramac.

Yksityisasiakkaiden lisäksi asiakaskuntaamme sisältyy isoja teollisuusyrityksiä, oppilaitoksia, puusepän liikkeitä, kaupunkeja ja kuntia, maatalousyrittäjiä, urakoitsijoita, soitinvalmistajia ja harrastekerhoja. Huippunopea logistiikkapalvelumme toimittaa heti varastosta löytyvät tuotteet perille parhaimmillaan jo heti huomiseksi.

Olet tervetullut tutustumaan valikoimaamme Espoon myymälässämme arkisin 08.30 – 16.00 osoitteessa Ruukinkuja 4, 02330 Espoo.

JET

Vuonna 1958 perustettu JET® on Amerikkalainen konemerkki, jonka perusti yhdysvaltalainen Leslie P. Sussman. Yritys aloitti toimintansa japanilaisten ketjunostimien ja lavavaunujen maahantuojana, mutta tunnetaan nykyään työstökoneiden valmistajana ja suunnittelijana ympäri maailman. Taiwanilaisista laatutuotteista tunnettu JET on omistautunut tarjoamaan käyttäjilleen yli kuudenvuosikymmenen osaamisella huolellisesti suunniteltuja koneita, jotka noudattavat alan korkeimpia laatustandardeja ammattilaisten tarpeiden mukaan.

Taiwanissa valmistettujen koneiden huippuluokan ominaisuudet ja uniikki design pursuaa persoonallisuutta, joka erottaa JET®:n selvästi edukseen kilpailijoistaan. Korkea laadunvalvonta, onnistuneet innovaatiot ja tuotekehitys yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa on vakiinnuttanut Jetin paikan alansa markkinajohtajana Amerikassa ja Venäjällä sekä yhtenä Euroopan luotetuimpana brändinä alallaan, niin harrastajien kuin ammattilaisten keskuudessa.

Yli 60 vuoden historian aikana koneiden värit ovat vaihdelleet vihreästä siniseen ja sinisestä valkoiseen, joka näyttää hyvältä missä tahansa tilassa. Kuuden vuosikymmenen jälkeen tuotevalikoimat ja jakelukeskukset ovat laajentuneet, mutta tärkein asia on pysynyt aina samana. JET® tunnetaan edelleen laadukkaista tuotteistaan, joissa yhdistyvät kategoriansa parhaimmat ominaisuudet ja hyödyt. JET:llä on tänään neljäkymmentäyksi virallista maahantuojaa yli kolmessakymmenessä eri maassa sekä kolme valtavaa päävarastoa Amerikassa, Ranskassa ja Venäjällä + yli 700 jälleenmyyjää ympäri maailman.