Tietoa meistä

Vuonna 2000 perustettu Jettools.fi (Jo-He Oy) on laadukkaiden koneiden ja laitteiden myyntiin erikoistunut maahantuontiyritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä verkkokaupassa sekä Espoon myymälässä. Laajaan valikoimaamme kuuluvat puuntyöstökoneet, metallintyöstökoneet, sähkötyökalut, aggregaatit sekä erilaiset työkoneet ja laitteet maailman johtavilta huippumerkeiltä. Tarvittassa myös toimitamme ja asennamme laitteet sekä tarjoamme käyttöopastusta.

Tarjoamme laadukkaita ja innovaatisia tuotteita maailman johtavilta valmistajilta, maahantuojan kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella. Maahantuojana tunnemme tuotteemme läpikotasin ja näin pystymme tarjoamaan sinulle alan parasta osaamista tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja teknistä tukea vaativissa tilanteissa. Valikoimastamme löydät tuotteita sellaisilta huippumerkeiltä, kuten JET, Promac, Triton, Wilton, Oklima ja Pramac.

Yksityisasiakkaiden lisäksi asiakaskuntaamme sisältyy isoja teollisuusyrityksiä, oppilaitoksia, puusepän liikkeitä, kaupunkeja ja kuntia, maatalousyrittäjiä, urakoitsijoita, soitinvalmistajia ja harrastekerhoja. Huippunopea logistiikkapalvelumme toimittaa heti varastosta löytyvät tuotteet perille parhaimmillaan jo heti huomiseksi.