Vuonna 2000 perustettu Jettools.fi on korkealaatuisten koneiden, työkalujen ja laitteiden myyntiin erikoistunut maahantuontiyritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä verkkokaupassa sekä Espoon myymälässä. Valikoimastamme löydät puuntyöstökoneet, metallintyöstökoneet, sähkötyökalut, aggregaatit sekä erilaiset työkoneet ja laitteet maailman johtavilta huippumerkeiltä kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla 1-2 päivän toimituksella.

Nopea toimitus
Kun teet tilauksesi arkipäivänä klo. 14.00 mennessä niin toimitamme tilauksenne vielä saman päivän aikana. Jos valitset toimitustavaksi Postipaketin tai Kotipaketin niin tilauksesi pitäisi saapua noutopisteeseen jo seuraavana arkipäivänä klo 16.00 mennessä.

Varaosat
Meiltä saat varaosia kaikkiin verkkokaupassa myytäviin merkkeihin ja malleihin parhaimmillaan jo huomiseksi toimitettuna. Mikäli tarvitset varaosia niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme!

Myymälä Espoossa
Kaikki varastossa olevat tuotteet ovat saatavilla myös suoraan Espoon myymälästä. Voit ostaa tuotteita kivijalkamyymälästä kortilla, käteisellä tai laskulla ilman erillistä tilausta verkkokaupasta.

Huoltopalvelut
Suoritamme tarvittaessa koneiden huollot ja korjaukset ammattitaitoisesti huollon vaativuudesta riippuen joko asiakkaan tiloissa tai Espoon huoltopisteessä niin takuun aikana kuin sen jälkeen.

Tuotemerkit

jet
powermatictools
triton-powertools
wilton-clamps
stayertools
cmt
gentilin-compressors
oklima
pramac
aeropro-logo
biemmedue
agt