Pöytäsirkkelit monipuolisiin sahauksiin verstaalle, työmaalle ja ammattikäyttöön. Oli hakusessasi sitten pöytäsaha, rakennussirkkeli, levysirkkeli tai tarkistuspyörösaha niin löydät sen meiltä. Valikoimastamme löydät pöytäsirkkeleitä maailman johtavilta huippumerkeiltä kuten Jet ja Performax nopealla 1-3 päivän toimituksella. Tilaa tarpeisiisi sopiva pöytäsirkkeli helposti netistä tai tule tutustumaan myymälässä!

Tuoteryhmät

Pöytäsirkkelit

Pöytäsirkkeli on tehokas ja monipuolinen peruskone, jolla sahaaminen on tarkkaa ja nopeaa. Pöytäsirkkelillä voi katkaista helposti isoja puulevyjä, tehdä listoja ja halkaista lautoja sopivan levyiseksi. Pöytäsahalla voi myös tehdä uria ja sahata kätevästi esimerkiksi ikkunan huullokset tai aitalautojen kärjet.

Laaja valikoima pöytäsirkkeleitä

Pöytäsirkkeleiden valikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan pöytäsirkkelin niin kotiin, ammattikäyttöön kuin koululle. Olipa etsinnässä sitten uusi pöytäsaha, rakennussirkkeli, levysirkkeli tai tarkistuspyörösaha niin löydät sen Jettoolsin verkkokaupasta. Meiltä saat pöytäsirkkelit nopealla toimituksella ja parhaaseen hintaan suosituilta huippumerkeiltä.

Osta pöytäsirkkeli netistä

Tutustu valikoimaamme ja tilaa pöytäsirkkeli helposti netistä kotiin tai nouda omasi suoraan myymälästä! Kotiinkuljetus alkaen 49,90€.