Puuntyöstökoneet

Puuntyöstökoneet kaikenlaiseen puun työstämiseen harrastajille ja ammattilaisille. Puuntyöstökoneiden valikoimasta löydät tehokkaat pöytäsirkkelit, hiomakoneet, laadukkaat vannesahat ja paljon muuta mitä tarvitset puun työstämiseen. Meiltä löydät niin pienet harrastajan puuntyöstökoneet kuin puusepän koneet ammattikäyttöön.

Lue lisää

Puuntyöstökoneet netistä ja myymälästä

Jettoolsista löydät yli 100 erilaista puuntyöstökonetta sahaukseen, poraukseen, hiontaan, höyläykseen, jyrsintään, sorvaukseen sekä työkalujen teroitukseen ja purunpoistoon. Tarjoamme puuntyöstökoneita kilpailukykyiseen hintaan ja nopealla toimituksella sellaisilta huippumerkeiltä kuten Jet, Triton ja CMT. Mikäli tarvitset apua puuntyöstökoneen valinnassa niin ota meihin rohkeasti yhteyttä tai tule tutustumaan valikoimaamme Espoon myymälässä.

Puuntyöstökoneita jo yli 60 vuotta

Yhdysvalloissa vuonna 1958 perustettu Jet tunnetaan laatutietoisten harrastajien ja ammattilaisten keskuudessa luotettavana konetoimittajana, jolla on yli 60 vuoden kokemus puuntyöstökoneiden valmistuksesta. Kaiken kattavasta yli 100 koneen valikoimasta löydät taatusti tarpeisiisi sopivan puuntyöstökoneen. Etsitpä sitten pientä puusorvia, tehokasta puruimuria tai levysirkkeliä niin löydät ne parhaaseen hintaan Jettoolsin verkkokaupasta.

Rajaa tuotteita