Puruimuri poistaa puuntyöstökoneista syntyvät lastut, purut ja pölyt tehokkaasti imurin purusäkkiin. Hyvä puruimuri parantaa verstaan ilmanlaatua ja puuntyöstökoneiden suorituskykyä sekä vähentää siivoamisen tarvetta. Meiltä löydät kattavan valikoiman Jet ja Powermatic puruimureita niin harrastajille kuin vaativaan ammattikäyttöön. Muista myös purunpoisto tarvikkeet, kuten purupussit, puruletkut ja adapterit. Saat meiltä myös pöydälle tai kattoon asennettavat ilmanpuhdistimet.

Filter

Puruimurit ja ilmanpuhdistimet

Puruimuri on yksi puutyöverstaan tärkeimpiä hankintoja niin oman terveyden kuin puuntyöstökoneiden suorituskyvyn kannalta. Meiltä löydät tehokkaat puruimurit ja ilmanpuhdistimet erilaisiin tarpeisiin niin kotiverstaalle kuin päivittäiseen ammattikäyttöön tunnetuilta huippumerkeiltä kuten Jet ja Powermatic. Monipuolisesta valikoimastamme löydät myös purupussit, purunpoisto putket, puruimurin letkut ja suodattimet sekä muut puruimuri tarvikkeet aina edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella.

Puruimurin valinta

Puruimurit voidaan jakaa karkeasti kahteen kategoriaan: puruimurit mikrofiltterillä tai kangassuodattimella. Edullinen kangassuodattimella varustettu puruimuri sopii hyvin purun, lastun ja muun karkean jätteen poistamiseen. Kangassuodatin ei kuitenkaan sovellu pölyn poistamiseen, sillä hienopöly tukkeutuu kangassuodattimen läpi takaisin huoneilmaan. Mikrofiltterillä varustettu puruimuri poistaa lastun ja purun lisäksi tehokkaasti myös esimerkiksi hionnasta ja sirkkelöinnistä aiheutuvaa hienopölyä aina 2 mikron kokoon asti.